Google Marketing Romania

Servicii de publicitate online folosind instrumentele Google

Planificarea strategiei online a companiei, crearea unei prezențe online pentru companie, intelegerea comportamentului clientilor, evidentierea in fata concurentei si folosirea obiectivelor pentru a imbunatati performanta

Branding. Iesi in evidenta

Brandingul este imaginea afacerii tale, identitate prin care produsele sau serviciile oferite sa fie recunoscute de catre clienti printr-o imagine unitara si reprezentativa.

Acest serviciu include o gama larga de servicii pentru identitatea companiei tale: de la logo si bannere pana la nume de domeniu si website, de la inregistrarea unei marci la OSIM pana la servicii de analiza si protectie a identitatii companiei in mediul online.

SEO Local. Lider in zona ta

Cu ajutorul serviciilor oferite de SEO Marketing Solutions, motoarele de cautare si noii clienti pot gasi compania ta mai usor

Agentia noastra construieste permanent un ecosistem cu ramificatii locale, practic iti lansam compania in acolo unde iti desfaci produsele si serviciile. Folosim inteligenta, priceperea si experienta echipei noastre pentru a plasa compania ta fix unde cauta clientii ceea ce vinzi sau oferi.

Analiza si Securitate Web

SEO Marketing Solutions ofera servicii profesionale de analiza a traficului web, dar si de securitate si prevenire a atacurilor cibernetice asupra site-ului companiei tale.

Oferim detalii complete despre traficul web care traverseaza site-ul companiei tale, analizam si raportam periodic date pretioase. Totodata, oferim servicii de securitate web si imunizare totala impotriva atacurilor cibernetice directionate catre siteul companiei tale.

Web Hosting Premium

SEO Marketing Solutions ofera servicii profesionale de gazduire web pe servere dedicate, cu resurse garantate, pentru o prezenta online stabila si sigura, pentru backup sau streaming.

Oferim servere ce ofera posibilitatea companiei tale de a gazdui aplicatii si servicii de software, sau poate fi ideal pentru backup-ul si stocarea datelor. Serverele noastre pot fi configurate si administrate de la distanta de catre tine sau specialistii din compania ta, cu posibilitatea de a efectua o multitudine de comenzi.

Web Design. Creare site web

SEO Marketing Solutions ofera servicii profesionale de creare site web pentru prezentarea companiei, produselor si serviciilor acesteia.

Oferim servicii profesionale de creare site web folosind tehnologii de ultima generatie, realizam site-uri web usor de administrat de catre client, adaptate pentru orice dispozitiv fix sau mobil, cu incarcare rapida conform standardelor web.

Ecommerce Design. Creare magazine online

SEO Marketing Solutions ofera servicii profesionale de creare magazine online cu integrare module de plata online si livrare produse prin curier rapid.

Oferim servicii profesionale de creare magazine online folosind tehnologii de ultima generatie, realizam magazine online usor de administrat de catre client, adaptate pentru orice dispozitiv fix sau mobil, cu incarcare rapida conform standardelor web.

Obtine zilnic mii de vizitatori pe site

Oferim servicii profesionale de crestere a traficului web valoros catre site-ul companiei tale

CONTACTEAZA-NE